Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor eerste editie Festival van de architectuur

Nieuws

Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt enthousiaste vrijwilligers om de activiteiten tijdens het Festival van de architectuur mee in goede banen te leiden.

Ben jij gepassioneerd door architectuur, kunst en design en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Van 8 tot en met 17 september organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de eerste editie van het Festival van de architectuur. Tien dagen lang presenteren we architectuur in al haar gedaantes. Want architectuur is meer dan alleen bouwen. Het multidisciplinair festival biedt niet alleen architecten maar ook kunstenaars, podiumartiesten, bouwers en denkers een platform om hun visie op architectuur te delen. Ben jij gepassioneerd door architectuur, kunst en design en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

We zijn nog dringend op zoek naar helpende handen tijdens de Dag van de architectuur:

Dag van de architectuur

Datum: Zondag 10 september

Tijdstip: 10u tot 18u

Locatie: Verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel (geef je voorkeur door!)

Op zondag 10 september openen we naar goede gewoonte over heel Vlaanderen en Brussel opmerkelijke gebouwen. Elke provincie heeft een boeiende lijst gebouwen en bureaus om te ontdekken.

Geïnteresseerd?
Vul het inschrijvingsformulier in en zet mee je schouders onder het eerste Festival van de architectuur in Vlaanderen! Je kan je voorkeur doorgeven voor een activiteit, locatie en tijdstip. Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een passe partout die je toegang geeft tot alle activiteiten van het Festival en betaalt je verplaatsingskosten.

Meer info
03 242 89 70 of rosan.meijer@vai.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief