AND OR NOT

/ / → Oostende

AND OR NOT is een expo/installatie in De Serre, voormalige inkomhal van het oud zwembad in Oostende.

 

AND OR NOT is een installatie die gebaseerd is op drie logische poorten en deze gebruikt om de verbindingen tussen de tekening en de ruimte te verkennen.

AND, OR en NOT poorten zijn de basiselementen van elk logisch systeem. Ze hebben elk twee of meer inputs en maar één output. Het proces is gebaseerd op de wiskundige logica. Ze verbinden, scheiden of transformeren de elementen die het traject van input naar output afleggen.

We passen de logica van de poorten in de installatie toe als herziening van de gebruikelijke relatie tussen tekening en ruimte. Wat als het object of de ruimte plots als representatie voor de tekening dienen? Wat als de structuren die zowel de tekening, de ruimte als het object opbouwen elkaar kruisen, binnenstebuiten keren of zich gaan afsplitsen? We zien dit als een experiment om de algemeen aangenomen relatie tussen tekening, ruimte en object op zijn kop te zetten. Om zowel binnen de twee‐ als driedimensionale marge te selecteren, te verwerken en te herorganiseren. Een poging tot uitbereiding en verbinding van het vlakke en het ruimtelijke.

 

Dit is een samenwerking tussen LifeMakers, OHK vzw en Marie Van Biervliet & Andreas Nonneman.

Volg gerust ook de facebookpagina:  https://fb.me/e/5JseikOWz

Praktische info

Locatie

Ingang oud zwembad
Koniginnelaan 1
8400 Oostende

Routebeschrijving

Tijdstippen

Vrijdag 15/10 (Vernissage) van 19.00 tot 22.00u
Zaterdag 16/10 van 13.00u tot 18.00u
Zondag 17/10 van 10.00u tot 16.00u
Zaterdag 23/10 van 13.00u tot 18.00u

Toegangsprijs

Gratis

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief