Bouwmaterialendorp Brussel, TETRA architecten (nu Architectuurplatform Terwecoren Verdickt en MAKER architecten), (Foto: Filip Dujardin)

D/a: Ontwerpbureau Architectuurplatform Terwecoren Verdickt

→ Sint-Jans-Molenbeek

Architectuurplatform Terwecoren Verdickt is een in Brussel gevestigd architectenbureau met een sterke motivatie voor thema’s als de leefbare stad, de productieve stad en de verschillende duurzaamheidsaspecten. Haar werk toont de meest uiteenlopende schalen van de architectuur, waarbij ontwerpend onderzoek steeds een fundamentele plaats inneemt. Het creatief proces lanceert voorstellen, checkt, verrast, durft te schrappen, dialogeert en verbeeldt met beelden, impressies, schema’s, maquettes, data, fragmenten, associaties,… om finaal een krachtig voorstel op te bouwen met een intrinsieke vanzelfsprekendheid.

Op de derde verdieping van een Molenbeeks art deco-gebouw kan je Architectuurplatforms bureau en projecten ontdekken via maquettes, beelden en uitleg door de architecten.

Het architectenbureau en FCF-Atelier, zal in de namiddag opengesteld worden voor het publiek van 13.00 tot 18.00. In het FCF-Atelier loopt tevens een fototentoonstelling van fotograaf Ivan Put. De architecten voorzien 3x een rondleiding door beiden om 13u, 15u en 17u (geen inschrijving nodig).

Bezoek tijdens de Dag van de architectuur ook het Bezoekerscentrum Havenbedrijf en Bouwmaterialendorp van deze architecten.
 • Bouwmaterialendorp Brussel, TETRA architecten (nu Architectuurplatform Terwecoren Verdickt en MAKER architecten), (Foto: Filip Dujardin)

  Bouwmaterialendorp Brussel, TETRA architecten (nu Architectuurplatform Terwecoren Verdickt en MAKER architecten), (Foto: Filip Dujardin)

 • Gevechtsporthal Punaruu Tahiti (Beeld: VIS-studio)

  Gevechtsporthal Punaruu Tahiti (Beeld: VIS-studio)

 • Hub voor kleine ondernemers in de haven, Le Havre (Beeld: Architectuurplatform)

  Hub voor kleine ondernemers in de haven, Le Havre (Beeld: Architectuurplatform)

 • Innovatieve Stadshaven Antwerpen (Foto: Architectuurplatform)

  Innovatieve Stadshaven Antwerpen (Foto: Architectuurplatform)

 • Bezoekerscentrum haven van Gent, TETRA architecten (nu Architectuurplatform Terwecoren Verdickt en MAKER architecten), (Foto: Filip Dujardin)

  Bezoekerscentrum haven van Gent, TETRA architecten (nu Architectuurplatform Terwecoren Verdickt en MAKER architecten), (Foto: Filip Dujardin)

 • Mobidrome D'Ieteren Brussel (Beeld: Architectuurplatform)

  Mobidrome D'Ieteren Brussel (Beeld: Architectuurplatform)

Praktische info

Locatie

Jubelfeestlaan 79/6
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Routebeschrijving

Van

13:00u

Tot

18:00u

Toegangsprijs

gratis

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief